Inschuur lijnen!

Ondertussen groeien de gewassen door en maken wij ons langzaam maar zeker klaar voor de oogst.

Wij leveren complete Bijlsma-Hercules inschuurlijnen. 

Als U ze nu nog besteld, kunnen wij ze nog voor het seizoen leveren!

U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit een van de onderstaande machines:

 

Unieke stortbakken voor speciale omstandigheden

 

 

Zware of lichte grond? Klein bedrijf of industrieel bedrijf? Bijlsma Hercules houdt rekening met de wensen van elk bedrijf. Door het aanbieden van maatwerk, maar ook door het voeren van een uitgebreid leveringsprogramma standaardproducten. Producten die overigens minder standaard zijn dan dit woord doet vermoeden. De op deze pagina vermelde stortbakken zijn namelijk door hun bijzondere specificaties absoluut unieke producten.

Omdat er een breed aanbod aan mogelijkheden is, hebben we deze groep opgedeeld in een aantal categoriën, van klein en standaard tot groot en zeer speciaal. Klikt u op de foto's hieronder om naar de betreffende categorie te gaan.

 

 

Telescoop voor flexibiliteit bij het in- en uitschuren

 

De Bijlsma Hercules telescoopbanden zijn een zeer flexibele schakel bij het in- en uitschuren. Omdat ze in lengte verstelbaar zijn en omdat de beide banden ten opzichte van elkaar in iedere gewenste hoek gezwenkt kunnen worden. De valhoogte tussen de twee banden kan met een draadspindel op de loopwagen tot het minimum worden beperkt. Uw product is dus ook bij onze telescoopbanden in goede handen.

Gemak dient de mens

Een uitgekiende tandem wielconstructie maakt de telescoopbanden uitermate wendbaar. Eén persoon kan de banden vlot en eenvoudig verplaatsen, of in hoogte verstellen. De lengteverstelling geschiedt door middel van een handlier. De schakelkast is zodanig op de loopwagen gemonteerd, dat deze van twee zijden te bedienen is. Omdat beide banden via een speciale kabelgeleiding elektrisch met elkaar verbonden zijn, is er slechts één kabel nodig voor de stroomtoevoer.

 

 

Bijlsma Hallenvullers; Hoge capaciteit en super gebruiksvriendelijk

 

Wie z’n tijd en opslagruimte zo efficiënt mogelijk wil benutten, kiest automatisch voor een hallenvuller van Bijlsma Hercules. Want die is bijzonder gebruiksvriendelijk, heeft een hoge capaciteit én een automatisch zwenkmechanisme dat stortkegels voorkomt en daarmee zorgt voor een optimale bevulling van de opslagruimte en een goede ventilatie van het product.

Makkelijke bediening, perfecte instelling

Het uitschuifmechanisme, de hoogteverstelling, het zwenkmechanisme en de rij-inrichting van de machine worden alle door afzonderlijke motorreductoren aangedreven. Alle functies kunnen worden aangestuurd via een eenvoudig bedienbare afstandsbediening. Deze is standaard voorzien van maar liefst 15 meter kabel. Met verstelbare aanslagen en eindschakelaars is het zwenkbereik van de hallenvuller perfect op de breedte van de bewaar-plaats in te stellen, terwijl de instelbare stilstand tijd zorgt voor een vlakke afvulling.

In hoofdlijnen zijn de hallenvullers te leveren in 2 verschillende varianten, namelijk de wiel-uitvoering en de rail-uitvoering, ofwel de modellen zwenkend op wiel en de modellen zwenkend op rail. Hieronder kunt u uit beide categoriën kiezen, met als extra optie de nieuwe BHV hallenvullers.

Met een Bijlsma Hercules opschepmachine liggen de voordelen voor het opscheppen

Beschadigingvrij opscheppen van los gestort product uit de opslagruimte kan een hele toer zijn. Tenzij u een opschepmachine van Bijlsma Hercules gebruikt. Want daarmee is deze klus zo gepiept. Ongeacht of het nu om aardappelen, uien of graan gaat. Afhankelijk van het model en product is een opschepcapaciteit van 40 tot 70 ton per uur haalbaar.
 

Machine standaard voorzien van:

Afzonderlijke aandrijving op beide wielen waardoor de machine uiterst wendbaar is, ook in kleine ruimtes.

Bediening door middel van  een bedieningsunit welke voor de stoel geplaatst is en waarmee de meest essentiële functies bediend kunnen worden.

Comfortabele zitting.

Speciale snuitrol, welke door zijn unieke vorm zorgt voor optimale bandsturing en minimale productbeschadiging en gebouwd is op lange levensduur.

Hydraulisch verstelbaar onderstel waarmee de afstorthoogte van het telescopische deel eenvoudig ingesteld kan worden.

BLS Lijnmodulesysteem.

 

 

Een transportband van Bijlsma Hercules is een agrarische duizendpoot

 

Overal inzetbaar, makkelijk te positioneren en verplaatsen, geschikt voor het transporteren van een grote verscheidenheid aan producten, een zeer hoge capaciteit, een uiterst complete uitvoering... Dit alles tezamen maakt een Bijlsma Hercules transporteur tot een agrarische duizendpoot die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Voor een lang en probleemloos leven

Via de trogvormig ondersteunde “high-chevronband” wordt het product vlot en met een hoge capaciteit naar boven getransporteerd. De aandrijving van de band geschiedt aan de bovenzijde door een twee-toerige motorreductor met kettingoverbrenging. Een bovenaandrijving voorkomt bandslip, zorgt voor een optimale bandsturing en verlaagt tevens de bandspanning. Hierdoor vermindert de slijtage aan band en rollen en wordt de levensduur van uw transportband verlengd.

 

 

Bent U nieuwgierig geworden? Neem dan contact op met een van onze verkopers.