Intrak uw partner in precisie landbouw!

Ook voor Uw GPS systeem bent U bij Intrak aan het juiste adres.

Zowel in de landbouw als in de tuinbouw wordt er steeds meer gebruik gemaakt van GPS.Vanaf het begin af aan heeft Intrak hierin geïnvesteerd. Dit resulteert in bijzonder veel kennis.

Ook met de begeleiding hierin  gaan wij bijzonder ver. Onze monteurs staan u graag te woord, en zodra wij een GPS systeem bij u installeren krijgt u kosteloos een cursus aangeboden bij één van onze trainingscentra.

 

Hieronder vindt U informatie over de verschillende GPS systemen die wij verkopen:

 

EZ-GUIDE  250 systeem :

 

De EZ-Guide® 250 is een gebruiksvriendelijke en betaalbare tool met een pass-to-pass- nauwkeurigheid tot +/- 20 cm. De ingebouwde OnPath®-filtertechnologie levert een betere pass-to-pass-nauwkeurigheid. De EZ-Guide 250 is compatibel met alle uitvoeringen en modellen.

 

 

FM-750 systeem :

 

 

 

 

De FM-750 is een multifunctionele display en heeft een ingebouwde ontvanger waarmee u de nauwkeurigheid kunt kiezen die uw toepassing nodig heeft, van +/- 20 cm tot +/- 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year. Wanneer u een DGPS-navigatiesysteem nodig hebt dat u tijd, brandstof en grondstoffen bespaart, zoek dan niet verder en kies voor de FM-750.

 

FM-1000 systeem :

 

 De FM-1000 biedt u de beste prestaties en betrouwbaarheid met behulp van de toonaangevende dubbel geïntegreerde GPS- en GLONASS-ontvangers. De apparatuur heeft alles wat u nodig hebt op het gebied van navigatie, sturen en in kaart brengen. U hebt de keuze uit een nauwkeurigheidsniveau tussen 20 cm en 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year. 

XCN-2050 systeem:

 

Het superbrede scherm van de XCN-2050™-display is compatibel met het volledige gamma correctiesignalen en biedt een intuïtieve bediening op een meervoudig kleurentouchscreen. Het is ontworpen voor volledige integratie met geavanceerde PLM-technologie zoals opbrengst- en vochtmeting en een hele resem andere precisiegeleidingsapplicaties. Compatibel met PLM Water Management

Intellivieuw-IV systeem:

 

De IntelliView™ III-monitor met kleurentouchscreen is uw partner voor alle landbouwbewerkingen en verkrijgbaar op de T6 Auto Command, T7, T8 en T9 tractorseries, op de CX5000, CX6000 en CX Elevation maaidorserserie en de BigBalerserie. De CX Elevation en CR maaidorsers en FR veldhakselaars zijn standaard uitgerust met de nieuwe IntelliView™ IV-breedbeeldmonitor met kleurentouchscreen, hij is een upgrade-optie op de BigBalerserie, gemotoriseerde Speedrower®-zwadmachines en kan gebruikt worden als tweede scherm voor precisielandbouwtoepassingen op de tractorseries T7, T8 en T9. Zowel de IntelliView™ III- en de IntelliView™ IV-displays communiceren rechtstreeks met het IntelliSteer®-systeem en de CAN Bus van het voertuig, en geven belangrijke operationele parameters in realtime weer op slechts één scherm. Maximaal bestuurderscomfort wordt voorzien dankzij de intuïtieve werkingslogica. Hiermee kunt u uw precieze locatie bepalen en de gewenste informatie bekijken, controleren en beheren.

Keuze gemaakt?

Neem voor meer informatie gerust contact op met één van onze verkopers!