Hich Clearance

Bij Intrak kunt U ook speciaal op maat gebouwde trekkers kopen.

Denk hierbij aan de New Holland T6-serie High Clearance tractoren.

De High Clearance is geheel ontworpen voor uw behoeften. Als basis voor de Countytrac High Clearance tractor dient de 4 of 6 cilinder New Holland T 6-serie tractor. Nu op maat gemaakt zonder concessies te doen aan het bestuurderscomfort en de beschikbaarheid aan geavanceerde technologie.

Leverbaar zijn twee versies, voor tweewiel- en voor vierwielaandrijving. Bij beide versies kan men opteren voor een smalle of brede flensmaat, zodat afhankelijk van de te kiezen wielen, in principe iedere gewenste spoorbreedte realiseerbaar is.

De portalen worden gevormd door gegoten tandwielkasten, waardoor de tractor ondanks de verhoging in constructief opzicht niet aan degelijkheid inboet. De tandwieloverbrenging zorgt er voor dat het vermogen met een maximaal rendement op de tractiewielen wordt overgebracht.

De High Clearance tractor is geschikt voor alle culturen waarvoor een verhoogde bodemvrijheid is gewenst. Zoals de asperge(tunnel)teelt, spruiten-, bloembollen-, bessenteelt, enzovoorts, evenals teelten in de boomkwekerijsector.