Frisian FM-50

Wij hebben een Frisian FM-50 op voorraad.
 
Hieronder vindt U de specificaties:
 
 
 
Leffert FM-50 basis 
 
Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, in -en om de stad, bos, op de camping, of juist op uw erf. Dat maakt de Leffert FM-50 van Frisian Motors voortaan mogelijk. De Leffert is Made in Holland. Deze 100% elektrisch aangedreven transporters zijn stoer en stevig gebouwd.
Bovendien is de functionaliteit enorm groot. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat het voertuig is toegelaten voor gebruik op de openbare weg. De actieradius is mede afhankelijk van de omstandigheden en bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid is 60 km/uur.
 
100% op stroom 
 
Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel).Het voertuig is standaard voorzien van de ondershoudvrije AGM-accutechniek. Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar.
Optioneel kunnen zwaardere accupakketten toegepast worden. Ook zijn er lithium accu's beschikbaar.
 
Uiterlijk 
 
Afhankelijk van de gebruikerswensen kan de machine niet alleen technisch maar ook qua uiterlijk geheel naar wens worden samengesteld. Voor de zakelijke gebruikers zijn er soms ruime subsidiemogelijkheden. Bij specifieke gebruikersdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die de machine multifunctioneel maken. Denk aan verlengde of geheel gesloten laadbakken, gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijikheden.
 
Technische Highlights
 
- Standaard geleverd met kenteken. 
- Snelheid 60 km/uur. 
- Actieradius 60-80 km.
- Multifunctionele toepassing. 
- Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling. 
- Tanken voor nog geen 3 euro.
- Subsidiemogelijkheden
- Ook verkrijgbaar op landbouwkenteken. 
 
 Bel Intrak, en vraag nu Uw demo aan!