Onkruidbestrijding

De regels voor het bestrijden van onkruid zijn veranderd, hierdoor is het noodzakelijk om over te stappen naar andere manieren om onkruid te bestrijden en te voorkomen.

Dit kan op verschillende manieren :

  • Borstelen
  • Branden
  • Stomen

Borstelen

Voor het borstelen van onkruid hebben wij in ons programma een kleine eenvoudige borstelmachine van het merk Ariens. Deze lichte makkelijk te bedienen machine is veilig om mee te werken door zijn laag toerental.

Branden:

Een andere mogelijkheid voor het verwijderen van onkruid is branden, dit kan door middel van branders van het merk Hoaf.

Door het verwarmen van de plant stollen de eiwitten in de plant waardoor de plant verwelkt, de HOAF thermhit  is zeer geschikt voor het branden van tuinpaden, kiezelpaden, rondom obstakels en bestrating,

Deze branders zijn verkrijgbaar in diverse werkbreedtes --> van 15 cm tot 125 cm.

Stomen:

Het is ook mogelijk om doormiddel van stoom het onkruid aan te pakken, door de stoom stollen de eiwitcellen waardoor de plant verwelkt.

Een van de merken in ons programma is WeedSOLUTION, deze machine werkt met een temperatuur van 95 graden, het hete water kan met een vaste spuitbalk (op een voertuig) of met de hand door middel van spuitlansen of handspuitbalk worden gesproeid.

De WeedSolution compact hebben wij ter beschikking voor eventuele demonstratie op lokatie.

Heeft u interesse in een vrijblijvende demo van bovenstaande systemen dan kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers.