Bijlsma Hercules per direct opgenomen in ons leveringsprogramma!

 

Als geen ander weten wij hoe belangrijk uw product voor u en uw bedrijf is. Zeker waar het de handling van aardappelen betreft.

Daar waar schaalvergroting, capaciteit en efficiëntie een belangrijke rol spelen, moet kwaliteit worden geborgd; een eis van afnemers en consumenten.

Dit deed ons de keuze maken om de machines van Bijlsma Hercules per direct op te nemen in ons leveringsprogramma want kwaliteit staat centraal bij de machines van Bijlsma Hercules.

Bijlsma Hercules heeft tot op de dag van vandaag een belangrijke bijdrage geleverd aan de mechanisatie van de landbouw. Begonnen in 1938 heeft Bijlsma Hercules zich ontwikkeld tot de toonaangevende producent van machines voor het in- en uitschuren, sorteren en opzakken van aardappelen of vergelijkbare gewassen. Door de jarenlange ervaring is de kwaliteit en capaciteit van een Bijlsma Hercules machine op alle continenten onovertroffen.

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend meer informatie of een demonstratie? Bel dan 0495-535 612 en vraag naar een van onze verkopers. Wij staan u graag te woord.